Byggtorget har god vekst i år

– Byggevarekjeden Byggtorget har god vekst i år, forteller kjededirektør Morten Furseth.

Kjededirektør Morten Furseth i Byggtorget.

Nylig fikk kjeden to nye medlemmer fra Vest-Telemark, nabo- og søsterbedriftene Fyresdal Sag og Bygg AS og Drangedal Byggsenter AS.

– Hjertet vårt banker for lokalmiljøet og vi vil legge til rette for at det skal være mulig å drive godt, ha varer, priser og kunnskap som hjelper kunden med å lykkes med prosjektet sitt. Det er viktig at bedriftene har en sterk posisjon i lokalmarkedet, som de nye medlemmene i Fyresdal og Drangedal, sier Furseth i en pressemelding.

Beholder sin lokale identitet

– Byggtorget lar oss beholde særpreget i markedet som preges av mange hytter og nye som planlegges, sier daglig leder Arve Levang i Fyresdal Sag og Bygg. Han er også styreleder i nabobedriften i Drangedal.

– I Fyresdal har vi et eget sagbruk hvor vi produserer villmarkspanel, og i Drangedal selger vi kjøkken, hageprodukter og skogsmaskiner, forteller daglig leder Arve Levang i Fyresdal Sag og Bygg.

Fyresdal Sag og Bygg ble etablert i 1997 og har i dag fire ansatte som i 2019 omsatte for 13,9 millioner kroner.

Drangedal Byggsenter ble etablert i 2008, har også fire ansatte og omsatte for 16,5 millioner i fjor. Butikken bygges om og skal stå klar med 400 m2 butikk og 600 m2 lager til påske når hyttesesongen starter for fullt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *