Blant annet for god satsing på privat- og proffkundene, ble Byggtorget Toten kåret til årets forhandler i Byggtorget. Butikken økte dessuten omsetningen med sju millioner kroner. Vegard Svenskerud med premien. (Foto: Byggtorget)

Proffene viktigere for byggevarekjeder

Proffkundene blir enda viktigere framover for byggevarekjedene Byggtorget og Byggeriet, fastslår kjededirektøren.

På årskonferansen på Lillestrøm i begynnelsen av september viste kjededirektør Morten Furseth til at byggevaresalget til private har gått ned etter pandemien. – Nå er trenden at private vil ha hjelp med prosjektene sine. derfor blir proffkundene enda viktigere i framtida, sa han.

Furseth sa at kjeden har god lønnsomhet, men advarte mot tøffere tider.

Tre forhandlere på topp

Under festmiddagen ble de beste forhandlerne i Byggtorget og Byggeriet kåret. Byggtorget Toten og Byggeriet Johs Øvsthus ble kåret til årets forhandler i hver sin kjede. Etter en vekst i omsetningen på 21 millioner kroner i fjor, ble Byggtorget Lofoten kåret til «årets rakett», byggevarebutikken med størst vekst i de to kjedene.

I en avstemning blant deltakerne på årskonferansen ble Bygg1 produkter kåret til årets leverandør, mens Talgø Møretre vant prisen for årets stand.

 

 

Byggeriet Johs. Øvsthus, Voss, ble kåret til årets forhandler i Byggeriet, blant annet begrunnet med svært gode resultater i et krevende marked. Daglig leder Sjur Herman Rørlien med premien. (Foto: Byggeriet)
Lars Simonsen (med premien) og kollegene i Byggtorget Lofoten hedret som «Årets rakett» i Byggtorget og Byggeriet etter en omsetningsvekst på 21 millioner kroner i fjor. (Foto: Byggtorget)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *