John Åge Solhaug og Arild Aarseth i Meisterbygg Møre er årets bedrift i Byggmann-kjeda. Kjededirektør Knut Egil Nordstrand (bak t.v) og medlemsutvikler Håvard Veddegjerde kom til Ørsta for å overrekke prisen. (Foto: Svein Jarle Aam, Møre-nytt)

Hedret Årets Byggmann og Nykommer

Endelig ble Meisterbygg Møre i Ørsta og Grimstad Tømrerservice hedret som to av Byggmanns beste forhandlere i fjor.

Egentlig skulle huskjeden kåre og hedre sine vinnere på den årlige kjedesamlingen, Byggmann-dagene, ved Gardermoen i mars i år, men arrangementet ble avlyst på grunn av smittevern.

Årets Nykommer er Grimstad Tømrerservice

Årets Nykommer er en pris som tildeles en Byggmann-forhandler som allerede i sitt første hele medlemsår har utvist en sterk vilje og motivasjon til å bruke Byggmann i sitt daglige virke, samt å fremme kjedetilhørigheten i sitt lokalmarked.

Morten Sten Jacobsen (v), daglig leder i Grimstad Tømrerservice og Dag Frode Jacobsen, styreleder. (Foto: Byggmann)

– Grimstad Tømrerservice AS utfører solid håndtverk, og har fokus på gode resultater og fornøyde kunder. I sitt første hele år som medlem i Byggmann har de bevisst gått inn for å bruke kjedens produkter og tjenester fullt ut, skriver Byggmann Gruppens administrasjon som deler ut prisen.

– Med sine gode kunnskaper om faget, har de også bidratt med konstruktive innspill til oss på hovedkontoret, heter det fra Byggmann.

Årets Byggmann er Meisterbygg Møre

– Prisen for ”Årets Byggmann” går i år til et medlem som har vært medlem i boligkjeden siden 2011, og som har vært en stabil representant for Byggmann. Meisterbygg Møre er en meget god ambassadør for Byggmann, og er et medlem vi er stolte av å ha, skriver huskjeden.

– Det går mykje i einebustader for oss, men vi har og prosjekt med firemannsbustader, mellom anna på Sæbøneset, og vi set opp hytter i Stryn. Det er mykje å gjere for tida. Problemet er kapasitet, seier daglig leder Arild Aarseth til lokalavisa Møre-Nytt.

John Åge Solhaug og Arild Aarseth i Meisterbygg Møre er årets bedrift i Byggmann-kjeda. Kjededirektør Knut Egil Nordstrand ( bak t.v) og medlemsutviklar Håvard Veddegjerde kom til Ørsta for å overrekke prisen.  (Foto: Svein Jarle Aam, Møre-nytt)

Byggmann fremhever at  Meisterbygg Møre har skapt sikre arbeidsplasser og fornøyde kunder, og er en anerkjent aktør i sitt område, ikke minst gjennom solid entreprenørskap, godt håndtverk og gode resultater.

– De har høy kompetanse både faglig og forretningsmessig, og har bidratt positivt til kjedens utvikling i sin landsdel, sier Byggmann.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *