Karl-Ove Larsen og Raymond Larsen i Tre Team Entreprenør AS med plaketten for Årets Byggmann 2018. (Foto: Rune Ulstein, Byggmann)

Årets medlem i Byggmann

Tre Team Entreprenør AS i Svolvær er kåret til årets medlem i Byggmann-kjeden.

Firmaet berømmes for å ha skapt sikre arbeidsplasser og har fornøyde kunder. – Firmaet er anerkjent i sitt område, viser godt entreprenørskap, godt håndverk og oppnår gode resultater, sa kjededirektør i Byggmann, Knut Egil Nordstrand, ved prisoverrekkelsen. Den skjedde på  Byggmanndagene i Ålesund sist helg.

– Tre Team Entreprenør har vært medlem i Byggmann i 25 år. Bedriften har bidratt positivt til kjedens utvikling i sin landsdel. Bedriftens lojalitet til kjeden er høy, og de har alltid sluttet opp om kjedens systemer og aktiviteter.  Årets vinner er en meget god ambassadør for Byggmann, og er et medlem vi er stolte av å ha i kjeden, fastslo kjededirektør Nordstrand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *