Widerøe Wibe har lang fartstid innen IKT, kommunikasjon og næringspolitikk. (Foto: Corporate Communications)

Hilde skal lede Norske Trevarer

Styret i Norske Trevarer har ansatt Hilde Widerøe Wibe (47) som ny daglig leder. Widerøe Wibe starter i jobben 1. oktober.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å skulle lede en bransje med så mange dyktige og sterke bedrifter, og med fagkunnskap og håndverkstradisjoner som er en viktig del av norsk kulturarv, sier Norske Trevarers nye daglige leder.

Ser et stort potensiale

Hilde Widerøe Wibe er opprinnelig fra Trondheim, og trønderdialekten røper ikke hennes mangeårige tilhold i hovedstaden. Hun har lang fartstid med lederroller innen IKT, kommunikasjon og næringspolitikk, blant annet fra NHOs forening for teknologibedrifter, Abelia.

De siste årene har Widerøe Wibe vært partner i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS i Oslo.

– Også framtidsmulighetene for norsk trevarebransje appellerer til meg. Treet er et unikt materiale, og jeg tror både Norge og framtida trenger vår bransje, sier Hilde Widerøe Wibe, og vektlegger at trevarebransjen også har et stort internasjonalt potensial.

– Norsk trevarebransje er et godt lag av flinke folk i et mangfold av bedrifter. Jeg gleder meg nå til å reise rundt for å bli godt kjent med en bransje jeg har lite kunnskap om fra tidligere. Dette er noe av det første jeg skal begynne med når jeg starter opp 1. oktober.

Styreleder Ole Olsen i Norske Trevarer ønsker den nye daglige lederen hjertelig velkommen inn på trevarelaget.

– Hilde Widerøe Wibe har akkurat de kvalitetene og egenskapene vi var på leiting etter. Vi ønsket oss en entusiastisk, lyttende og reflektert leder som er god på å kommunisere, organisere og gjennomføre, og det er nettopp det vi nå har fått gjennom ansettelsen av Hilde.

– Gjennom generasjoner har vi bygd opp tusenvis av arbeidsplasser og bidratt til å skape et levende Norge med livskraftige lokalsamfunn. Det er vi stolt over, sier Ole Olsen.

– Vår viktigste jobb som bransjeforening er å utvikle og legge til rette for økt konkurransekraft, lønnsomhet og verdiskapning hos medlemsbedriftene våre.

– Vi trenger en modig, utadvendt og moderne leder til å lede vår bransje. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan ønske Hilde Widerøe Wibe velkommen på det norske trevarelaget, sier styreleder Ole Olsen i Norske Trevarer.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *