Daglig leder Vidar Sagmyr i Byggebransjens uropatrulje.

Stor tipsmengde gjør at uropatruljen utvider

Tipsmengden til Byggebransjens uropatrulje i Trondheim er tidvis så stor at den ikke er mulig å rekke over for én person alene.

Derfor har årsmøtet i landets første uropatrulje valgt å utvide med en ansatt i delt stilling. Den tidligere seniorinspektøren i arbeidstilsynet, Ingar Haarstad, blir med videre, forteller uropatruljen i en pressemelding.

– Haarstad var en av nøkkelpersonene i A-Krimsenteret i Trondheim fra det ble etablert i 2015. Hans kompetanse innenfor sosial dumping og arbeidslivskriminalitet vil være gull verdt for oss i kampen for en seriøs byggebransje med like konkurransevilkår, kommenterer daglig leder Vidar Sagmyr.

 

390 tips til myndighetene

Årsrapporten for Byggebransjens uropatrulje, viser at den mottok en lang rekke tips i 2019, de fleste fra ansatte på byggeplasser rundt om i Trøndelag. Etter en kvalitetssikring, ble 390 av tipsene sendt videre til offentlige etater og organer. Det var en økning på 16 prosent fra 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *