(Foto: Dell Technologies)

Kraftig nettbrett for byggeplassen

Nettbrettet Dell Latitude 7220 Rugged Extreme er designet og testet for å tåle røffe omgivelser.

Latitude 7220 Rugged Extreme er utsatt for ekstreme tester for å sørge for at det tåler «alt», skriver produsenten.

Utstyr som matcher forholdene

– Arbeidere på byggeplasser, fabrikker og i felt har behov for mobilitet og fleksibilitet for å være mest mulig produktive. «Kontoret» til bygningsarbeidere eller beredskapspersonell er utsatt for vær og vind, og er generelt ikke optimale forhold for mye teknisk utstyr. Skal de ha fleksibiliteten og tilgangen på data de trenger, må utstyret matche omgivelsene, sier salgsingeniør i Dell Technologies, Jon Rossland.

(Foto: Dell Technologies)

Latitude 7220 Rugged Extreme tåler temperaturer fra -30 til 62 grader celsius, fall fra over en meter, i tillegg til å være støv- og vanntett. Det oppgraderte nettbrettet har et full-HD-panel med kraftig lysstyrke og antirefleks, som gjør at det kan brukes uansett lysforhold, også ute i direkte sollys.

Vinterbrettet

Nettbrettet kan brukes med hansker, og man kan bytte batteri uten å måtte slå det av. Balansen mellom tilgjengelighet og beskyttelse av data sørges for av integrerte, valgfrie, sikkerhetsløsninger, som ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykksleser og mulighet for kontaktløse smartkort.

Tekniske spesifikasjoner:

Prosessor: Opptil Intel Core i7-8665U, 4 kjerner

Minne: Opptil 16GB LPDDR3, 2133 MHz

Lagring: Opptil 1TB Gen 3 PCIe x4 NVMe

Skjerm: 11,6 tommer, FHD 1920 x 1080, 60 Hz, 1000 NIT, antirefleks, antifingeravtrykk, berøringsskjerm

Mål: Høyde: 203,0 mm. Bredde: 312,2 mm. Dybde: 24,4 mm.

Vekt: Fra 1,33 kg

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *