Petter Knutsen er kjededirektør i Byggmakker.

44-åring blir kjededirektør i Byggmakker

Petter Knutsen er ansatt som ny kjededirektør i Byggmakker.

Han skal bidra til å styrke arbeidet med kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus, og blir en del av konsernledergruppa i Kesko Norge, forteller Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge i en pressemelding.

– Byggevaremarkedet er i stor endring, hvor Byggmakker allerede har tatt viktige grep. Jeg har som mål å bli med på å forsterke og videreutvikle en av Norges sterkeste merkevarer, sier Petter Knutsen.

Knutsen er 44 år, sivilmarkedsfører med lang ledererfaring fra detaljhandel og store selskap.

 

Godt år med bedre resultat

2018 ble et godt år for Byggmakker, selv i et svært konkurransepreget marked preget av konsolidering, heter det i pressemeldingen.

– Gjennom oppkjøpet av Skattum Handel AS og Gipling AS tok vi kontroll på butikkvirksomheten og sikret oss 60 prosent av volumet i kjeden. Dette resulterte i forbedrede leverandørbetingelser som igjen ga økt bruttomargin. Samtidig fikk vi i fjor vekst i omsetningen og økning i driftsresultatet, sier Country Director Strand Jacobsen.

Byggmakker er eid av finske Kesko som er Nordens ledende byggevarekonsern.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *