Jørgen Ofstad, daglig leder i Blimester.com. (Foto: Per Bjørn Lotherington)

Blimester i mål med første kull

– Våre 20 første mestere er en gledelig og viktig milepæl for studentene, oss i Blimester og ikke minst for bransjeforeningene som etablerte oss, sier daglig leder Jørgen Ofstad.

Blimester har sluttført mesterutdanningen for kull 1, skriver Ofstad.

20 nye mestere

Nylig kunne han og staben feire at mer enn 20 studenter fra kullet nå har søkt om og fått tildelt sine mesterbrev fra Mesterbrevnemnda

Åtte bransjeforeninger, inkludert Byggmesterforbundet, står bak etableringen av Blimester. Målet er å øke antall mestere, og tilby en utdanning som ligger tettere opp til den praktiske hverdagen til studentene.

– Prosjektet har nådd en sentral målsetting; bransjen har utdannet egne mestre i byggfagene og vist at bransjeforeningene gjennom det har greid å «sjøsette» et godt og fremtidsrettet tilbud til medlemmer og andre i bransjene, sier Jørgen Ofstad.

Takket med kaker

Nybrottsarbeidet har vært utfordrende for den nye mesterskolen og dette er første gang bransjen tar ansvaret for å lage et slikt utdanningstilbud.

Ofstad synes mange fortjener en stor takk for innsatsen:

De første 20 mesterbrevene ble feiret med kake. (Foto: Blimester.com)

– Målet om egen mesterutdanning hadde ikke vært mulig å nå uten den betydelige innsats som flere parter og personer har lagt ned i tankearbeid og innspill til form og innhold, utvikling av planer og læremidler, gjennomføring av samlinger og undervisning, gjennomføring av sensurarbeid, og ikke minst i konstruktive innspill om utvikling og sikring av kvalitet i alle ledd, sier Ofstad som gleder seg over at de første mesterne nå er klar for innsats.

– Dette fortjener en markering som takk for alle verdifulle bidrag – før vi sammen bretter opp ermene og går løs på fortsatt utvikling og kvalitetssikring av Blimesters utdanningstilbud, sier daglig leder Jørgen Ofstad.

 

Neste kull på Blimester.com har oppstart 1. og 2. september 2018.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *