Teknisk sjef Frode Saltkjevik (v), produktansvarlig Jonas Fjeldstad og daglig leder Halvor Sandbu i Graphisoft. (Foto: Graphisoft Norge)

Graphisoft digitaliserer Nordbohus

Boligprodusenten har inngått storavtale om levering av produkter og tjenester for digitalisering av hele tegne- og produksjonsprosessen.

Nordbohus er i ferd med å digitalisere hele verdikjeden og har stor tro på potensialet i avtalen.

Teknisk oppdatering

Avtalen som er inngått gjelder for digitalisering av hele tegne- og produksjonsprosessen i Nordbohus med Archicad og ArchiFrame og gjelder lisenser, kurs og konsulenttjenester. Dette vil gi Nordbohus flere effektiviseringsgevinster rundt BIM prosessen som visualisering av tekniske løsninger gjennom VR både i produksjonen og ut mot byggeplass.

– Nordbohus er i en prosess med digitalisering av hele verdikjeden og digitalisering av tegneprosessen er derfor et viktig element i denne prosessen. Avtalen som er inngått med Graphisoft vil bidra til å skape synergier inn mot både markedsføring og øvrige prosjekterings- og utførende fag. Vårt mål er å levere topp kvalitet til våre forhandlere, og samtidig være teknisk oppdatert slik at vi kan være attraktive for nye ansatte og samarbeidspartnere, sier teknisk sjef Runar Kristensen i Nordbohus.

annonse

Alle valgte

– For Graphisoft er avtalen med Nordbohus en ytterligere bekreftelse på vår posisjon som en ledende leverandør av digitale løsninger og tjenester til bygge bransjen. Nordbohus er i en digitaliseringsprosess av hele virksomheten og vi ser frem til å gjøre hverdagen enklere for ulike aktører i konsernet med våre digitale løsninger og tjenester, sier daglig leder Halvor Sandbu i Graphisoft.

– Vi ivaretar hele verdikjeden fra produksjon til praktisk bruk av digitale verktøy i byggebransjen, sier Halvor Sandbu i Graphisoft. (Foto: Graphisoft Norge)

Nordbohus valgte Graphisoft som leverandør av ulike årsaker.

Spesielt gjelder dette for integrasjon mot øvrige systemer samt det generelle inntrykket av programvaren. Samtlige arkitekter, ingeniører og tekniske tegnere ved Nordbohus sitt kjedekontor har vært involvert i prosessen for å forankre beslutningen best mulig i organisasjonen.

 

 

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

Del denne artikkelen