Bruk av Dalux Field på prosjektet Krydderhagen i Oslo. (Foto: Dalux)

AF Gruppen velger Dalux

Konsernavtalen omfatter bruk av Dalux Field for digital håndholdt avvikshåndtering, verifikasjon av egenkontroll og BIM på byggeplass.

Avtalen inkluderer også tilgang til prosjekthotellet Dalux BOX og gjelder for AF Gruppen med datterselskaper, skriver det danske selskapet.

Vil bli et standardverktøy

– Avtalen representerer en markant milepæl i arbeidet vårt for å digitalisere den norske byggebransjen, og løsningen vår Dalux Field blir nå brukt som standardverktøy av tre av de fire største entreprenørene i Norge – Veidekke, AF Gruppen og NCC, sier Malthe Slemming, Country Manager for Dalux i Norge til Byggmesteren.

– Dalux effektiviserer og forbedrer kommunikasjonen mellom oss og våre underentreprenører. Alle kvalitetsavvik blir registrert og tilgjengeliggjort for analyse og korrigering. Dette kan bli et effektivt verktøy på våre byggeplasser som blir stadig mer papirløse og digitale, sier innkjøpsdirektør Ragnar Furru.

Skal utvikle sammen

I Dalux er man glade for at AF Gruppen etter lengre tids utprøvning har valgt å innlede et formelt samarbeid om digitalisering.

– AF Gruppen er kjent for å være en ledende leverandør på sitt område. Vi setter stor pris på at vi nå har fått formalisert et på forhånd godt samarbeid, og vi gleder oss til å jobbe videre med AF om utviklingen av fremtidens digitale løsninger for den norske byggenæringen, sier  Slemming.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *