Småhusprosjektet rulles ut i Osloskolene på nyåret. (Foto: BNL)

Yrkesfagenes år

– Vi trenger flere som velger yrkesfag og 2018 er yrkesfagenes år, sier BNL og Worldskills Norway.

I 2018 vil flere få vite om de mange gode mulighetene for de som velger yrkesfag.

Vil løfte omdømmet

Worldskills Norway er ansvarlig for kampanjen «Yrkesfagenes år 2018«. De har fått 5 millioner kroner for å gjennomføre et oppdrag fra Kunnskapsdepartementet.

Oppdraget går ut på å gjennomføre en informasjons- og omdømmekampanje på nett og i sosiale medier. Kampanjen skal øke innsikt om yrkesfag og arbeidsliv hos målgruppene, øke unges interesse for yrkesfaglige utdanningsvalg, og øke antall lærebedrifter og læreplasser.

Bak organisasjonen Worldskills Norway står Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), Utdanningsdirektoratet, Kommunesektorens Interesseorganisasjon (KS), Landsorganisasjonene i Norge (LO) og en rekke landsforeninger som Byggenæringens Landsforening, fagforbund, opplæringskontorer, skoler og fylkeskommuner.

Kick-off holdes 1.februar. Mer informasjon kommer på nyåret.

BNL håper at så mange som mulig blir med på kampanjen og støtter den, slik at byggebransjen får vist unge, foreldre, og karriereveiledere, at det finnes mange flotte muligheter i yrkesfag, og særlig bygg og anlegg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *