Gabrielsen er leder for forretningsutvikling i Kesko Building and Technical Trade Norway. (Foto: Byggmakker)

Jobbet seg opp til årets ledertalent

– Jeg opplever det som en stor ære å få komme på samme liste som så mange dyktige ledere i Norge, sier direktør Raymond Gabrielsen i Kesko Building and Technical Trade Norway.

Nå er Gabrielsen kåret til en av landets 10 største ledertalenter av nettavisen E24. Dette er niende året kåringen avholdes.

Har jobbet for det

Gabrielsen har gått gradene og vist at han innfrir på hvert nivå, mener juryen i E24`s kåring

– I 2004 begynte han som selger i Byggmakker, og har så gått hele veien til topps i selskapet. Underveis har Raymond Gabrielsen gjennomført krevende strukturelle endringsprosesser og vist at han kam kombinere sterk resultatorientering med evne til å se folk og forstå situasjoner. Han nyter stor respekt i selskapet og i en bransje i rask forandring. Raymond omtales konsekvent som en dyktig og moderne leder med bred innsikt og et åpenbart potensial for topplederstillinger, sier juryen i sin begrunnelse.

 

Eneste fra byggebransjen

Gabrielsen er den eneste personen i år som kommer fra BAE-næringen og byggevarebransjen.

– Jeg er utrolig stolt av og blir inspirert av å ha Raymond på laget. Han har en faglig bredde og tyngde i det han gjør, samtidig som han har gode personlige egenskaper. Derfor er han både godt likt og leverer gode resultater, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Kesko Building and Technical Trade.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *