Nordbohus Sogn fikk prisen for beste kundetilfredshet og beviste at kvaliteten fortsatt prioriteres høyt hos Sogningene. (Alle foto: Nordbohus)

Nordbohus hedret de beste

9. og 10. juni møttes leverandører og forhandlere på Nordbohus Storting i Tromsø for fantastisk vær, midnattssol og nye lanseringer

I tillegg ble de beste prestasjonene for 2016 hedret under festmiddagen.

Årets beste leverandør 2016: NORDAN

Klikk for store bilder og bildekarusell: – Juryen fremhevet blant annet evnen til raske tilbakemeldinger, pålitelig levering, høy effektivitet og gode kundebehandlere. (Alle foto: Nordbohus)

Årets beste selger prosjekt 2016: Hanne Normann Breen, Nordbohus Romerike

Hanne Normann Breen fra Nordbohus Romerike var oppe på podiet for fjerde gang i denne kategorien. Hun hentet samme pris for prestasjonene i 2012, 2014 og 2015. Juryen trekker frem blant annet hennes solide fagkunnskap kombinert med en meget blid og tillitsvekkende!

Årets beste selger EAT 2016: Einar Øvregard, Nordbohus Sogn

Einar Øvregard hadde flere gode kollegaer å takke da han mottok prisen, og takket i tillegg sin kone som har holdt ut med lange arbeidsdager over mange år.  – Jeg er ikke bare ansatt i Nordbohus. Jeg jobber i Nordbohus, sa Øvregard til salen under overrekkelsen av prisen.

 

Årets beste byggeleder 2016: Helge Vollan, Nordbohus Bernhard Olsen

Helge Vollan jobber ved Nordbohus Bernhard Olsen sitt avdelingskontor i Brønnøysund, og kjennetegnes for ansvarlighet og kvalitet. Han og hans tømrere har et svært godt rykte, og kulturen forteller blant annet at arbeidet skal gjøres riktig første gang det gjøres.

Årets beste kundetilfredshet 2016: Nordbohus Sogn

Nordbohus måler kundetilfredshet via Prognosesenteret sin nasjonale undersøkelse. For 2016 hadde vi to selskaper på topp3, og på andreplass over de beste i Norge var Nordbohus Sogn. De var best i Nordbohus, og nest best i hele Norge. De hentet samme pris i 2013 også, og beviste med dette at kvaliteten fortsatt prioriteres høyt hos Sogningene.

Årets beste bedrift 2016: Nordbohus Asker & Bærum

Fra juryens beskrivelse: Årets vinner er et strålende eksempel på god forretnings- og arbeidsmoral. Vinneren representerer våre verdier på en utmerket måte, og har et bankende hjerte for å skape fornøyde kunder.

 

Prisutdelingen ble ledet av administrerende direktør i Nordbohus Halvor Dahl og Mia Gundersen som var kveldens konferansier.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *