Jon Petter Andersen (t.h) fra byggmester Arild Andersen tok imot prisen for beste kundetilfredshet av konferansier Stian Aagård.

Årets beste i Nordbohus

Nordbohus Storting samlet deltakere fra hele landet på Gjøvik for å feire sine beste fagfolk, forhandlere og ledere.

4. og 5. juni gjennomførte Nordbohus sin årlige konferanse, Nordbohus Storting.

Det hele foregikk på Quality Hotell Edvard Grieg i Bergen, og Bergen viste seg fra sin beste side med tropisk vær opptil 30 grader. Prisutdelingen ble ledet av Halvor Dahl, administrerende direktør i Nordbohus AS.

Årets Beste 2015 ble delt ut i følgende kategorier:

Årets beste leverandør

Flexit.jpg
Flexit er Norges største leverandør av ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugere til private boliger.

I utvelgelsen av Årets leverandør er det forhandlerne selv som har sagt sin mening, og her er noen av superlativene som beskriver årets vinner:

  • God prosjektering og leverer til avtalt tid.
  • God leveringsdyktighet og hyggelige kundebehandlere!
  • Alltid positiv og serviceinnstilt kundekontakt og kundeservice.

Årets beste selger prosjekt

Vinneren er Hanne Normann fra Nordbohus Romerike.Hanne er mer enn en god selger – i tillegg er hun en drivende god prosjektutvikler, prosjektleder og et forbilde for kjedekontoret og alle i kjeden. Hun ble kåret til Årets Beste Selger Prosjekt for 2012, og i 2014, og nå får hun samme pris for 2015.

Årets beste selger EAT

f.v: Tor Arne Storhaug – Nordbohus Byggservice, Halvor Dahl – Nordbohus AS.
f.v: Tor Arne Storhaug – Nordbohus Byggservice, Halvor Dahl – Nordbohus AS.

Årets Beste jobber i Nordbohus Byggservice i Verdal, og heter Tor Arne Storhaug. Han har prestert et særdeles høyt antall salg i mange år, og spesielt i 2015. Fra hans leder får vi stikkord som: Forståelsesfull, lytter til kundenes behov, en racer på oppfølging og er alltid tilgjengelig.

 

Årets beste byggeleder

f.v: Bjørn Martin Akre – Nordbohus Romerike. Halvor Dahl – Nordbohus AS. Akre tok imot prisen på vegne av Frank Majerscik som ikke var tilstede.
f.v: Bjørn Martin Akre – Nordbohus Romerike. Halvor Dahl – Nordbohus AS. Akre tok imot prisen på vegne av Frank Majerscik som ikke var tilstede.

Årets byggeleder har i tillegg bidratt til god økonomi i sine prosjekter, samt godt samarbeid og rosende ord i overtakelsesprotokollene. Han ledet også boligprosjektet med Norges mest fornøyde kunder i fjor. Årets Beste Byggeleder 2015 kommer fra Nordbohus Romerike heter Frank Majercsik!

Årets beste kundetilfredshet

f.v: Stian Aagård – konferansier, Jon Petter Andersen – Byggmester Arild Andersen.
f.v: Stian Aagård – konferansier, Jon Petter Andersen – Byggmester Arild Andersen.

Det er mange selskaper i Nordbohus som ligger høyt på listen over landets beste. Nordbohus har faktisk fem stykker på Topp10 i Norge. Nordbohus sin aller beste har en total kundetilfredshet-score på hele 93 poeng. Årets vinner ble best i Nordbohus for 2013, og nå er de best også i 2015: Byggmester Arild Andersen!

Årets beste bedrift

f.v: Halvor Dahl, Jan Henning Kleiv – Nordbohus Modum, Rolf Kvernberg – Vibo Entreprenør, Pål Sande - Vibo Entreprenør, Svein Skålin – Nordbohus Modum, Svein Sæther – Vibo Entreprenør, Christian Brauchle – Nordbohus Modum, Odd Morten Bye – Vibo Entreprenør.
f.v: Halvor Dahl, Jan Henning Kleiv – Nordbohus Modum, Rolf Kvernberg – Vibo Entreprenør, Pål Sande – Vibo Entreprenør, Svein Skålin – Nordbohus Modum, Svein Sæther – Vibo Entreprenør, Christian Brauchle – Nordbohus Modum, Odd Morten Bye – Vibo Entreprenør.

Av 11 nominerte satt juryen i år igjen med to bedrifter som begge har prestert like godt i målinger og omsetning.

– De to bedriftene VIBO Entreprenør og Nordbohus Modum som vinner representerer strålende eksempler på god forretningsmoral, troskap til våre verdier og et bankende hjerte for å skape fornøyde kunder, sa direktør Halvor Dahl.

Hedersprisen

- Han og hans firma har vært medlem i kjeden i 30 år i år. Vi har i dag den store glede å dele ut medaljen for lang og tro tjeneste, fra det kongelige selskap for Norges vel, sammen med vår egen hederspris, sa direktør Dahl. (f.v: Bjørn Fuglerud – Nordbohus Gjøvik, Jan Henning Kleiv – styreformann Nordbohus AS)
– Han og hans firma har vært medlem i kjeden i 30 år i år. Vi har i dag den store glede å dele ut medaljen for lang og tro tjeneste, fra det kongelige selskap for Norges vel, sammen med vår egen hederspris, sa Kleiv (f.v: Bjørn Fuglerud – Nordbohus Gjøvik, Jan Henning Kleiv – styreformann Nordbohus AS)

– Nordbohus sin fortjenestemedalje henger svært høyt og går til personer som gjennom mange år – har bidratt til at kjeden er det den er i dag: som Bjørn Fuglerud fra Nordbohus Gjøvik, sa styreformann Jan Henning Kleiv og la til:

– Dagens hedersmann passer beskrivelsen meget bra. Han roper sjeldent høyt, men det han sier høres veldig godt. Han er både nøktern, sparsom, raus og solid. Han har tro på seg selv, og tro på Nordbohus.

– Han har jobbet hardt for kjedens ve og vel, til fordel for flere enn seg selv. Spesielt innen fagfeltet innkjøp har han delt av sin kompetanse, men også som styremedlem i Nordbohus AS.

Hans egen bedrift anvendes ofte som skoleeksempel når kjedekontoret skal forklare veien til suksess. Han har vedlikeholdt og forbedret et velsmurt Nordbohus-maskineri, og overlatt det i nye gode hender, til sin sønn, sa Jan Henning Kleiv.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.