(Illustrasjonsfoto: Velux)

Oppdatert håndbok ute nå

Boka med alt om innbygging av Velux takvinduer er i et hendig format som passer på innerlomma.

På tampen av 2014 fullførte Velux Norge oppdateringen av sin håndbok for håndverkere. Den nye utgaven er oppdatert i forhold til dagens produktutvalg og beskriver både montering og produkter, forteller Velux i en pressemelding.

Alt du vil vite

”Håndverkerens håndbok” fra Velux tar for seg alle sider av prosessen fra planlegging, prinsipper for innbygging, inndekning, takkonstruksjoner, takmaterialer, byggtekniske forhold og informasjon om produktene.

Lasse Fagerås, teknisk ansvarlig i Velux Norge forteller at hele boka er gjennomgått og oppdatert.

– Alle omtaler og beskrivelser er nå basert på den nyeste generasjonen av våre produkter. Den nye generasjonen takvindu har betydelige endringer og forbedringer. Håndboken er nå tilpasset dette. Håndboken har i tillegg fått QR-koder, som viser animasjoner for montering av de enkelte produkter. Produkter for elektrisk løsning har også fått en betydelig oppgradering, forteller Fagerås.

Her får du den

Et godt resultat sitter ofte i detaljene. Fagerås anbefaler derfor at håndverkere bestiller eller laster ned den nye versjonen av ”Håndverkerens håndbok”. Boka er gratis og kan bestilles i trykt utgave på epost til teknisk@velux.no eller lastes ned i Håndverkerforum på www.velux.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *