Stående applaus for hederstegn

Selv om tømrermester og lærebokforfatter Anders Frøstrup ikke var til stede på Byggmesterforbundets landsmøte da det ble gjort kjent at han får forbundets hederstegn, reiste hele salen seg til stående applaus.

Leder i hederstegnkomiteen, Inge Bauge, Bergen, leste opp begrunnelsen under festmiddagen på landsmøtet i Mo i Rana sist helg. Han forsikret om at hederstegnet skal overrekkes ved en passende anledning senere siden mottakeren ikke var med på landsmøtet.

 

Brennende tømrer-engasjement

Hederstegnkomiteen berømmer Frøstrup for hans store engasjement for faget gjennom mange år. Han har skrevet flere lærebøker og fagbøker om tømrerfaget, den siste kom i fjor høst. Han er dessuten sterkt engasjert i diskusjon og arbeid med fagutdanningen. I de siste åra også i forbundets utdanningsutvalg.

 

Bygde Gildehallen

Frøstrup som driver Timber AS i Tønsberg, er kjent for flere spektakulære konstruksjoner med trematerialer som alternativ til stål og betong. Den siste av dem er Gildehallen i Borre.

En kommentar til “Stående applaus for hederstegn

  1. En veldig klok mann denne Anders Frøstrup. Vil gratulere han med hederstegnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *