Ny runde monteringskurs i takvinduer

Å åpne et tak for å montere et takvindu, krever nøyaktighet og kunnskap om produktet. Slurv og feil bruk av monteringsmateriellet kan resultere i reklamasjoner.

VELUX tilbyr derfor et gratis monteringskurs og en praktisk håndbok som huskelapp og oppslagsverk.

Teori og praksis

Kurset arrangeres vanligvis i Oslo hos VELUX Norge i Nydalen. Det går over en dag og gir teoretisk og praktisk kunnskap om montering av et tvillingvindu. Deltakerne får arbeide selvstendig med montering av vinduet, inndekking, isolasjon og ferdigstilling. De får også erfaring med sammenkobling av to vinduer ved hjelp av hjelpesperre.
Denne sesongen er den nye generasjonen VELUX takvinduer som monteres på kurset.

 

Riktig mengde lys

Deltakerne lærer også om hvordan vinduet skal plasseres og hvor stort vinduet bør være for å gi riktig mengde lys. Da vil de også lære når en bør tilby kunden flere vinduer enn det ene kunden kanskje har trodd er tilstrekkelig. De får også en innføring i solskjermingsproduktene, som er spesielt tilpasset disse takvinduene.

Håndboka fra kurset er et godt supplement, en hendig huskelapp og et oppslagsverk. Det er ikke mye som er helt A4 i praksis. Hva man gjør ved tilpasning til skjeve tak, tilslutning til undertak, innbygging ved knevegg og i andre situasjoner, er detaljert beskrevet. Det er også innbygging av takvinduer når taket er kledd med alt fra takpapp til torv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *