Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Ny teknisk sjef i Mesterhus

Trine Dyrstad Pettersen (40) er ansatt som ny teknisk sjef i Mesterhus Norge etter at nåværende fagansvarlig Lars Myhre går over i ny stilling hos Boligprodusentenes forening.

Dyrstad Pettersen kommer fra stillingen som seniorforsker ved Sintef avdeling Byggfors og regnes for å være en av Norges beste innenfor miljø- og lavenergiboliger. Hun er sivilingeniør og har blant annet en doktorgrad innen energibruk i boliger.

Energi og miljø
Hun har også jobbet som amanuensis innen Byggeteknikk ved høyskolen i Narvik. Dyrstad Pettersen har hos Sintef Byggforsk de siste årene jobbet mye med de nye energikravene i ny tknisk forskrift, med særlig vekt på energieffektivitet i boliger og miljøvurderinger.

– Mesterhus sin energi og miljøsatsing, samt at de er Norges største boligbygger har vært viktig for meg i mitt valg, sier Dyrstad Pettersen. Hun er overbevist om at disse temaene kommer til å sette dagsorden for alle husbyggere i årene som kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *