Forbereder bygg i tøffere klima

Klimaet i Norge har alltid stilt strenge krav til utforming av bygninger. Global oppvarming forsterker nå sårbarheten til det bygde miljøet, fastslår SINTEF som i neste uke inviterer til seminar om hvordan byggebransjen må møte klimaendringene.

Forskningsprogrammet Klima 2000 står øverst på dagsordenen på det to timer lange seminaret. Det arrangeres på SAS-hotellet i Oslo torsdag 4. oktober.

Tore Kvande i SINTEF Byggforsk åpner seminaret med å presentere hovedresultater fra «Klima 2000».
Dette følges så opp av Ole-Petter Haugen, Skanska Norge AS, som ser på nytteverdien forskningsresultatene får for byggenæringen, og Kim Robert Lisø, SINTEF Byggforsk som spør hvordan resultatene kan brukes videre.

Seminaret er gratis og påmelding skjer via SINTEFs nettsted

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *