Blink ser i glasskula

Prognoser for ett og to år fram, er ikke nok for boligkjeden Blink med Jan Hoff i spissen. Når den samler medlemmene til møte i Tønsberg i dag og i morgen, er det utviklingen fram til 2020 som står på dagsordenen.

Øverst på dagsordenen for medlemsmøtet står et foredrag av Morten Meyer i Boligprodusentenes forening. Han foredrar om Norsk boligproduksjon 2020 på bakgrunn av et masterstudium han har gjennomført.

Videre blir det foredrag om økonomiske trender, om utviklingen i boligmarkedet og boligtrender fram mot 2020, før dagen avsluttes med Kurt Oddekalv i Norges Miljøvernforbund. Han går inn på miljøperspektivet for de samme 13 åra framover.

Onsdag fortsetter møtet med foredrag om ny teknisk forskrift, om kundeforhold og merkevare blant annet.

Blinkkjeden ledes av Jan Hoff, og er en divisjon i byggevareselskapet Nordek. Det har omtrent 40 medlemmer rundt om i landet, og bygde i 2006 1.125 boliger og ble dermed den tredje største av boligbyggerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *