Halvveis med studentboliger

10.000 studenter står uten bolig rett før årets studiestart. Årsaken er at regjeringen bare har fått til bygging halvparten av de nye 1.000 nye studentboligene den har lovt å bygge hvert år, hevder studenter.

Norsk Studentunion og Studentenes Landsforbund tar begge til orde for økt bygging av studentboliger. De mener det offentlige tilskuddet til slike boliger må økes i takt med prisstigningen, skriver forbruker.no.

I dag er kostnadsgrensen for bygging av nye studentboliger 500.000 kroner. I forrige uke meldte NRK at studentboliger ofte er av for dårlig kvalitet.
– Det blir ikke gode nok boliger for 500.000, og denne grensen må fjernes, sier Olav Øye, leder i Studentenes Landsforbund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *