22 prosent opp

Bedriftene innen bygge-og anleggsvirksomhet økte sin omsetning i januar og februar med 6,3 milliarder kroner sammeliknet med samme periode i fjor. Økningen utgjør 22 prosent, og totalt kom omsetningen opp i 34,9 milliarder kroner, eksklusiv merverdiavgift.

Det er Statistisk Sentralbyrås omsetningsstatistikk som viser dette.

Oslo i topp
Ikke overraskende er det Oslo som har den største omsetningen blant fylkene med 6.371 millioner kroner, fulgt av Hordaland med 3.447, Rogaland med 3.341 og Akershus med 3.046 millioner kroner. Alle disse har hatt sterk vekst fra samme periode året før
Finnmark kommer nederst på skalaen med 371 millioner kroner i omsetning, som likevel er opp fra 333 millioner samme periode i fjor. Sogn og Fjordane med 606, Aust-Agder med 758, Nord-Trøndelag med 879 og Troms med 919 tilhører de med under 1 milliard i omsetning i årets første to måneder. De resterende fylkene hadde mellom en og tre milliarder i omsetning innen bygge- og anleggsvirksomheten, og samtlige hadde vekst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *