BNL bekymret over ekspansivt budsjett

BNL er bekymret for at revidert budsjett ikke er tilpasset temperaturen i norsk økonomi. Renteøkningene fremover kan nå bli større og medføre en for sterk kronekurs, uttaler adm. direktør i BNL, Sverre A. Larssen.

De økte skatteinntektene burde ikke vært disponert til økte utgifter. Byggenæringen er blant de mest rentefølsomme næringene i landet. Nå frykter BNL at renteøkningene fremover vil bli større og medføre en for sterk økning i kronekursen, sier Sverre A. Larssen.

Mer til Arbeidstilsynet
BNL er fornøyd med at Regjeringen bevilger fem millioner kroner til styrkingen av Arbeidstilsynet.

BNL er også fornøyd med at Regjeringen foreslår å utvide investeringsrammen til vedlikehold av kirkebygg i 2007, samt nyetablering av en tilskuddsordning for istandsetting av gamle kirkebygg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *