Klimaendringer og byggenæringens framtid

Den to dager lange konferansen ”Uværssamfunn” i regi av Husbanken og Norsk Polarinstitutt går av stabelen om få dager. Onsdag 9. og torsdag 10. mai skal resultater av forskning på klimaendringene settes i sammenheng med arealplanlegging og byggevirksomhet.

Lokale konsekvenser av de stadig omtalte klimaendringene begynner så smått å demre for de fleste av oss. Husbanken og Norsk Polarinstitutt vil gi byggenæringen muligheten til å se høyst mulige konsekvenser av større skiftninger i været, økt vannstand og holdbarhet før og i framtida.

Til konferansen ”Uværssamfunn” på Polarmiljøsenteret i Tromsø har arrangørene hentet inn bidragsytere fra myndigheter, forskningsmiljø og bedrifter. Felles for alle er at de vil øke bevisstheten i næringen om hva vi kan vente oss og hvilke hensyn som må tas når vi planlegger framtidig byggevirksomhet og utbedring.

Blant andre SINTEF Byggforsk, Miljøverndepartementet, Norske Arkitekters Landsforbund, Statens Byggtekniske Etat og NTNU Bygg er representert på konferansen.

Konferansen holdes i Trømsø, og påmeldingsfristen er i dag, 4. mai.
Se husbanken.no for mer informasjon og påmelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *