Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Faglæreren fikk bot for dårlig HMS

Elevene ved tømrerlinja på Time videregående skole mente stillaset var for dårlig ved praksisarbeid på en enebolig. Derfor meldte de fra til arbeidstilsynet. Nå har læreren fått en bot på 15.000 kroner.

Slike personlige bøter er svært uvanlige, men politiadvokat Per Kristian Haaland sier til NRK Rogaland at læreren var uaktsom da elevene ble bedt om å bruke et stillas som var dårlig festet i mars 2005.

Rektor Jan Ole Rød ved Time videregående skole ønsker ikke å kommentere saken. Rogaland fylkeskommune er i samme sak ilagt en foretaksstraff på 50.000 kroner, men har ikke avgjort om de vil godta boten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *