HMS-pris til Islam

Elektromontør Islam Esad Egrlic i Bautas fikk fjorårets siste HMS-prisen som ble delt ut ved det nye operabygget i Bjørvika i Oslo rett før jul. Prisen får han fordi han er en positiv gutt som er godt likt blant kollegene.

– Jeg er overbevist om at denne prisen har hatt positive konsekvenser for HMS-arbeidet på operaen, påpeker HMS-ansvarlig Morgan Stigh i Statsbygg. Prisen går til en som har utmerket seg spesielt i forhold til HMS på prosjektet, og består av to billetter til dagens operaforestillinger.

Prisen deles ut hver annen måned, og det er andre gang prisen tilfaller en av Bautas medarbeidere. Administrerende direktør Eivind Bøe i Bautas mener en HMS-pris på operaprosjektet gir et ekstra sterkt signal siden kravene på prosjektet er meget strenge.
Det er et rekordlavt sykefravær på 2 prosent blant de omtrent 380 mann som nå jobber på prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *