Rehabilitering av Veteranloftet

Det er mange som i en årrekke har hatt et øye mot Norsk Lysningsblads kunngjøringer for å finne oppdrag. Disse må man nå på nett for å finne, og der er fortsatt mye å hente av interessante jobber gjennom lysningsbladet.

Forsvarsbygg lyser ut rehabiliteringsarbeidet på Akershus Festning på doffin.no. Fristen for innlevering av søknad er 13. mars 2007, og arbeidet skal gi blant andre FN-Veteranenes Landsforbund ”nye” lokaler.

Et 150 kvadratmeter stort areal i bygning åtte på festningen skal gjennomgå utskifting av eksisterende overflater på vegger og himlinger, gulvene ned til eksisterende bjelkelag, samt utskiftning av tolv takvinduer. I tillegg skal lokalene ha ny kjøkkeninnredning, som også innbefatter komplett tilkobling til vann- og avløp, og eksisterende sanitær- og dusjanlegg skal opprustes. Elektrisk anlegg og belysning skal fornyes.

Denne og flere kunngjøringer finnes på doffin.no, og det enkleste er å gå inn på hovedsiden og velge ”Anleggs- og bygningsarbeider” under ”Kunngjøringssøk”.

Hele utlysningen kan du lese her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *