Kataloghai i farvannet

Økokrim anbefaler ikke å betale når du får regning for katalogoppføring fra det spanske firmaet European city guide. Selskapet sender i disse dager ut tilbud til norske bedrifter om gratis katalogannonsering på CD og internett.

Ved aksept, binder du deg samtidig til et tre år langt abonnement på katalogen. Det er ingen angrerett og det koster 7734 kroner.

Selskapet har drevet lignende virksomhet før under navnet 1st European city guide fra Barcelona. Selskapet ble imidlertid tvangsoppløst ved en domstolsbeslutning. Nå er det igang igjen, denne gang med base i Valencia. I følge Aftenposten skal det være registrert 584 norske virksomheter i databasen.

På internett er det opprettet en egen side med råd og veiledning for dem som er blitt eller forsøkt svindlet av firmaet, følg lenken under. Her kan også leses andres erfaringer med European city guide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *