Mer fag i Byggmesteren

Fagtidsskriftet Byggmesteren setter faget i et skarpere fokus med sin nye seksjon Tømreren. Her skal den utøvende fagmannen, enten han eller hun er tømrersvenn eller byggmester, kunne finne stoff som kommer til nytte i hverdagen på en byggeplass.

Arbeidsmetoder, verktøy og utstyr, materialer og konstruksjoner, HMS og nyvinninger skal opp i lyset og vises fram, slik at leseren kan få økt kjennskap og kunnskap om det som rører seg innen faget.

Ambisjonen er å gå grundigere inn i de emnene vi tar opp, slik at lesernes nytteverdi øker. Byggmesteren blir med dette et bedre blad for byggmesterne, samtidig som det blir svært nyttig for tømrersvennen og lærlinger på vei inn i faget.

I forlengelse av denne faglige omleggingen, forbereder Byggmesteren en større abonnementskampanje rettet mot de ansatte i byggmesterfirmaene.

Den første utgaven av Tømreren har som hovedoppslag en artikkel om kvalitet på trelast og hvordan man velger ut de rette materialene til riktig bruk. Videre er det blant annet en artikkel om hvilke typer hørselvern en bør bruke i støyende omgivelser.

Et prøveeksemplar kan du bestille her .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *