Innsamlingen passerte 1 million

Innsamlingen som byggenæringen startet på nyåret til flodbølgeofrene i Sørøst-Asia, nådde over 1 million kroner. I går kunne Redd Barna få overrakt summen.

– Verdien av disse pengene er enorm for dem som er rammet. Innsamlingsresultatet bør være ekstremt motiverende for alle som jobber i byggenæringen, sa generalsekretær i Redd Barna, Gro Brækken, da hun mottok sjekken. Den ble overrakt på Byggedagene i Oslo i går. Overrekkelsen markerte avslutningen på innsamlingen som ble startet rett etter nyttår.

Byggenæringens Landsforening (BNL) og tidsskriftene Byggeindustrien og Byggmesteren satte i gang innsamlingen første arbeidsdag etter nyttår.
Mange bedrifter har bidratt direkte til den øremerkete kontoen, mens andre har gitt til andre innsamlingsorganisasjoner. Glade givere i næringen som har rapportert inn hva de har gitt til de mange innsamlingene, har gitt langt mer enn det øremerkete beløpet. Da innsamlingen hadde pågått i en måned, var det registrert beløp på mer enn 12 millioner kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *