BAYO.S sin nye jordskruer gjør det mulig å spare tid og penger, samtidig som du kan demontere og gjenbruke produktet på nye prosjekter, forteller Bjarne Nordvik, produktsjef i Simpson Strong-Tie Norge. (Foto: Simpson Strong-Tie)

Jordskruer for mindre bygg

Simpsons Strong Tie lanserer BAYO.S jordskruefundamenter i sortimentet.

Nå tilbyr Simpson Strong-Tie jordskruer fra BAYO.S’ DIY-sortiment, hvor de har overtatt all distribusjon til byggevarehus i Norden.

Gjør opp med kjente byggemetoder

De nye jordskruene gjør det mulig å si farvel til graving og betong, og inviterer til å gå rett til bygging.

Jordskruer fra BAYO.S, som kan brukes året rundt og på alle underlag, egner seg godt til mindre bygg rundt hjemmet, som for eksempel pergola, hageskur, terrasser og mindre gjerder. (Foto: BAYO.S)

– Som festemiddel- og beslagsprodusent er det viktig for oss å se mot nye, effektive løsninger og materialoptimalisering. Derfor er vi glade for å kunne introdusere det innovative jordskruene, som bryter med den velkjente byggemetoden med bruk av betong, forteller Bjarne Nordvik, produktsjef hos Simpson Strong-Tie Norge.

Spar tid og penger med skruer

Takket være de nye jordskruene tar det kort tid å montere, noe som gjør at en både sparer tid og penger.

– Produktlanseringen legger til rette for en mer effektiv byggemetode, hvor du rett og slett markerer posisjonen og skrur løsningen direkte ned. På denne måten unngår du ikke bare ventetiden på betong, det er også en billigere metode, forteller Nordvik.

En annen fordel ved produktet er mulighetene for gjenbruk.

– Det ligger et stort potensial i å kunne gjenbruke et produkt som dette, som har lang levetid og enkelt kan demonteres og brukes på nye prosjekter. Simpson Strong-Tie tenker hele tiden på hvordan de kan inkorporere smarte løsninger for en grønnere fremtid. Ved å fokusere på holdbare og fleksible produkter, bidrar vi til en mer bærekraftig byggebransje, der ressursene utnyttes på en effektiv og miljøvennlig måte, avslutter Nordvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *