Klatresenteret Høyt under taket i Moss bidrar til Massivtre AS gode resultat for 2023. (Foto: Massivtre AS)

Massivtre AS leverte godt i fjor

Massivtre AS i Grimstad er i vekst og kan gjøre opp regnskapet for 2023 med et solid overskudd på 2 millioner av en omsetning på 60 millioner kroner.

Dette er selskapets beste resultat siden starten i 2016 og omsetningen i 2022 og 2023 er tilnærmet en dobling fra omsetning i 2021, skriver firmaet.

Klatresenter i Moss og visningssenter i Honningsvåg

Massivtre AS har siden startet levert nærmere 200 prosjekter innen de fleste segmenter, fra eneboliger og hytter, til skoler, omsorgsboliger, kontor/næring og opplevelsessentere. Selskapet har egne prosjekterende ingeniører og prosjektledere som tar hånd om prosjektet fra A til Å.

Klatresenteret fra innsiden. (Foto: Massivtre AS)

Selskapet har blant annet nettopp levert klatresenter i Moss, tegnet av Snøhetta arkitekter og skal levere Grieg Seafoods visningssenter Ocean Stories i Honningsvåg senere i år. Spektakulære prosjekter med massivtrekonstruksjoner.

God timing for Thor Hushovd og Bøttger Invest

Thor Hushovd og Bøttger Invest gikk høsten 2022 inn på eiersiden i Massivtre AS med 50% eierandel. Hushovd og Bøttger Invest begrunnet investeringen med Massivtre AS sin kompetanse og massivtre som miljøvennlig og effektivt produkt med stort potensiale. Ifølge Thor Hushovd og styreleder Lars Reme viser resultatutviklingen og økende etterspørsel at timingen var god og potensialet fortsatt økende.

Økende etterspørsel – god ordrereserve

Ifølge daglig leder og gründer, Tor Øystein Osa Michaelsen, opplever Massivtre AS en sterkt økende etterspørsel og voksende ordrereserve.

– Pr. mai har vi en ordrereserve på godt over fjorårets omsetning og venter tilslag på flere store oppdrag fremover. Antallet henvendelser øker og vi ser positivt på fremtiden. Derfor har vi også etablert eget kontor i Oslo for håndtering av østlandsregionen, og vi vurderer nå å styrke kontoret med enda en prosjektleder, sier Michalsen og legger til at

– Bruk av konstruktivt tre i Norge øker, og vi har som visjon å bygge for et bærekraftig samfunn.

Internasjonal partner

KLH Massivholz i Østerrike er Massivtre’s partner. KLH Massivholz GmbH er markedsleder for krysslaminerte tre elementer i storformat, som brukes og distribueres over hele verden som konstruktive vegg-, gulv- og takelementer.

Massivtre AS leverer ulike konstruksjoner i massivtre. (Foto: Massivtre AS)

Selskapet var først i verden med industriell produksjon av massivtre fra 1999 og ferdigstilte i 2021 verdens mest moderne og miljøvennlige fabrikk for produksjon av massivtre. KLH Massivholz har siden starten i 1999 levert trekonstruksjoner til 40.000 prosjekter rundt hele verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *