Hovedtillitsvalgt Eirik Lærk Thorsen, prosjektleder Eirik Omdal, Jorge Dahl, Unionen, Remi Unnvik, Elektroarbeidernes Fagforening, daglig leder Kaya Markhus Skjold, Reidar Løvaas Arbeidsmanden, formann Øystein Rein Njøs og anleggsleder Jan Halvorsen. (Foto: Brakkeaksjonen)

Byggmester Markhus AS har de beste brakkene i Bergen

Brakkeaksjonen i Bergen har kåret Byggmester Markhus AS til årets riggbedrift i 2023.

– Bedriften har på en forbilledlig måte tilrettelagt brakkeforholdene best for både kvinner og menn gjennom hele året, skriver Brakkeaksjonen i begrunnelsen.

Den har vært på besøk på to byggeplasser og begge steder funnet at det var god plass til alle, ryddig og pen spiseplass og egen garderobe for kvinner.
Brakkeaksjonen er et samarbeid mellom Elektroarbeidernes fagforening, Norsk Arbeidsmandsforbund og Unionen Fagforening. Aksjonen besøker og kontrollere brakkerigger i og rundt Bergen.

Anerkjenner innsats

– Denne prisen er en anerkjennelse av vårt kontinuerlige fokus på å skape optimale arbeidsforhold for alle på byggeplassen, uansett kjønn. Vi er forpliktet til å tilby gode fasiliteter og et trygt arbeidsmiljø, skriver Byggmester Markhus AS på Facebook.

Bedriften takker medarbeiderne og samarbeidspartnerne Link Renhold og Ramirent.

 

Skulle være en selvfølge

– Egnede skifterom og spiserom med varme for arbeiderne som bygger veier, boliger og byer burde være en selvfølge i et av verdens rikeste land. Jeg er glad for å være en del av en bedrift som tar dette på alvor og stiller krav til oppdragsgivere om at ta hensyn til det, sier hovedtillitsvalgt Eirik Lærk Thorsen i Byggmester Markhus AS til Brakkeaksjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *