– Med denne satsingen har vi allerede tatt markedsandeler, og det i et tøft marked, sier konseptdirektør for Montasjeutstyr, May-Nina Alstad. (Foto: Optimera)

Tilbudet av montasjeutstyr vokser fra 16 til 55 butikker

Nytt samarbeid mellom spesialistkjeden Optimera Montasjeutstyr og Montér gjør nå at over 1000 nye produkter innen festemidler som skruer, beslag, lim og fug, står klart i 39 nye Montér byggevarehus over hele Norge.

Utrullingen av det nye sortimentet har skjedd i løpet av høsten og vinteren i fjor.

Oppfølging på byggeplass og lokal rådgivning 

– Samarbeidet med Mónter gir nå våre proffkunder enda bedre tilgang på et langt bredere utvalg av verktøy og festemidler. Målet med satsingen er at Optimera skal ta markedsandeler i ROT-markedet. Vi skal bli det ene stedet hvor byggmestere lokalt finner alt de trenger til sine prosjekter, sier konseptdirektør for Montasjeutstyr, May-Nina Alstad.

– Med denne satsingen har vi allerede tatt markedsandeler, og det i et tøft marked, sier konseptdirektør for Montasjeutstyr, May-Nina Alstad. (Foto: Optimera)

Det er de største Montér byggevarehusene som har fått det kraftig utvidede sortimentet innen festemidler, samt de mindre Montér-butikker – hvor det er lang avstand til de regionale Montasjeutstyr-butikkene. Til sammen er dekningen deres blitt langt bedre med de 39 byggevarehusene som har fått det nye sortimentet av lim, fug, skruer, muttere, bolter og beslag.

– Målet vårt er som alltid å ha et profftilpasset tilbud nærmest mulig kunden – gjerne ikke mer enn en kort kjøretur på 10-20 minutter, sier Alstad med glimt i øyet, og legger til:

– Våre lokale selgere, som følger opp byggeplassene, er også en viktig del av denne satsningen. De er spesialister og hjelper byggmesterne med rådgivning – slik at disse kan konsentrere seg om å bygge.

Slipper å kjøre langt

De har allerede testet ut konseptet som en del av sin byggmesterstrategi i flere forskjellige byggevarehus. Hun trekker frem tre forskjellige eksempler som illustrerer behovene nysatsingen dekker: Montér Stabekk (utenfor Oslo), Montér Hamar og Montér Åsane (utenfor Bergen.)

Proffenes etterspørselen etter et bredt utvalg av festemidler har ikke blitt mindre. (Foto: Optimera)

– Når det gjelder både Stabekk og Åsane tror vi noe av suksessen skyldes at byggmesterne slipper å kjøre inn til Oslo eller Bergen for å få det de trenger til sine prosjekter. Den gode mottakelsen hos Montér Hamar skyldes nok i større grad at vi ikke har hatt et så godt utbygd og bredt tilbud av festemidler i dette området før som vi har nå, sier Alstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *