Med fusjonen får Cramo totalt 27 lokasjoner og over 300 ansatte i Norge. (Foto: Cramo)

BAS Maskinutleie blir Cramo

Utleieselskapet BAS, som i april ble kjøpt opp av Cramo, fusjoneres med den nye eieren. Dermed blir BAS Maskinutleie sine avdelinger i Norge snart omgjort til Cramo-avdelinger.

– Det er viktig for oss å beholde ekspertisen i BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre, sier adm. dir. i Cramo, Thomas Astrup.

Beholder mannskapet

Den 26. april i år ble det kjent at AS Backe solgte alle sine eierandeler i BAS Maskinutleie til Cramo AS. Nå er det avgjort at BAS fusjonerer med sin nye eier, og dermed blir selskapets åtte avdelinger i Sør-Norge en del av Cramo-organisasjonen i løpet av høsten.

Med fusjonen får Cramo totalt 27 lokasjoner og over 300 ansatte i Norge.

I Trondheim og Stavanger, der det i dag eksisterer både BAS og Cramo-avdelinger, blir det nå kun én avdeling i hver by på Cramo sine lokasjoner. Videre blir BAS sine avdelinger i Kristiansand, Sarpsborg, Gjøvik og Elverum snart merket med Cramo-fargene. BAS sin avdeling i Lindeberg flytter personalet og maskinparken til Cramo på Kjelles, som utvides.

– Fusjonen betyr at Cramo får tilgang til utleiemarkedet i områder selskapet ikke tidligere har vært representert i, forteller adm. dir. i Cramo, Thomas Astrup. (Foto: Cramo)

– Det er dessuten viktig for oss å beholde ekspertisen hos BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre inn i Cramo. Samtlige avdelingsledere i BAS fortsetter i samme rolle i Cramo, noe som skal sikre lokal forankring og bygge videre på de eksisterende kunderelasjonene, sier Astrup.

Sammenslåingen vil skape synergier, mener Cramo-sjefen.

– I løpet av de siste årene har vi gjort større investeringer som kan tilføre de tidligere BAS-avdelingene både en nyere maskinpark, høyere kompetanse innen byggetablering, samt viktige digitale løsninger som kundeportal, utstyrsdeling og Cramo-appen, forteller Astrup.

Fusjonen leder til flere ansettelser i tiden som kommer.

–  På nasjonalt nivå er planen å ansette flere dyktige medarbeidere. Nå gleder vi oss til å fullføre sammenslåingen under Cramo-logoen og øke markedsandelen med våre nye – men likevel så etablerte avdelinger, avslutter adm. dir. i Cramo, Thomas Astrup.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *