Sigurd Korsvoll, daglig leder Einar Lervik og Hanne Kristin Årvåg sikret seg hedersprisen Årets Bygger´n. (Alle foto: Bygger´n)

Bygger´n kåret sine beste

Prisvinnerne strålte på scenen da de mottok pris, heder og ære under Bygger’n Kongress 2023 i Trondheim.

Med Solveig Kloppen som konferansier, minikonsert med Adam Douglas og egne Bygger’n-folk som prisutdelere, ble kvelden en suksess blant de om lag 400 deltakerne.

Les også: – I Bygger´n er vi forsiktige optimister

Årets Bygger’n: Bygger´n Lervik

Den gjeveste prisen, Årets Bygger’n, ble for 2022 tildelt Bygger’n Lervik på Kyrksæterøra. Prisen er en hyllest til en butikk – og dens ansatte – som går foran og viser vei i en av Norges største kjeder.

Bygger’n Lervik har vært en del av Bygger’n-familien siden oppstarten for over 30 år siden.

– De lever opp til våre verdier og visjon, gjennom eksepsjonell god service, ren og ryddig butikk, er alltid oppdaterte på produkter, markedet og gjør seg godt synlig i digitale kanaler. Butikken er bunnsolid og hel ved, derfor tjener de også penger hvert år og bruker mye av dette på å utvikle butikken og anlegget, og være en positiv kraft i lokalsamfunnet, sier juryen i begrunnelsen.

Årets Servicehelt: Geir Slavolden

Årets Servicehelt deles ut til en medarbeider i Bygger’n som gjennom hele året 2022 har vist evne – og vilje – og glede over å spille andre gode. Ikke bare kundene, men også kolleger og leverandører.

I år fikk Geir Slavolden hos Bygger’n Fåvang denne prisen.

– Han behersker og utfører sine arbeidsoppgaver på en mesterlig og offensiv måte. Med sin naturlige nysgjerrighet og interesse for digitale plattformer, baner han vei for effektiv og presis drift og kundebehandling, sier Bygger´ns jury.

Årets Prosjekt: Hytte på Sørspersøya

Årets Prosjekt er en åpen klasse og det er første gangen Bygger´n trekker frem sluttresultatet av sine mange leveranser gjennom ett år, til en pris og medfølgende heder og ære. Vinneren av Årets Prosjekt 2022 gikk til Bygger’n Hitra og Frøya og Øysnekkern med hytteprosjektet på Sørspersøya.

Vegard Ølstorn fra Bygger´n Frøya og markedsdirektør proff Markus Berget.

– De har vist at de har behersket et utfordrende prosjekt i samhandling med de aller fleste av våre egne forretningsområder, samt våre gode leverandører. Vinner-prosjektet kan sies å ha en 360 graders havutsikt, og Bygger’n har vist at vi håndterer godt leveranser både til lands, til havs og i lufta, sier juryen.

Årets Markedsfører: Bygger´n Teigen

Vinneren av Årets Markedsfører ble Bygger’n Teigen på Husnes utenfor Bergen.

– Bygger´n Teigen er en butikk med mange jern i ilden!

De er jevnlig i dialog med markedsføringsavdelingen, både om sentrale kampanjer og aktiviteter, og gjennomfører også egne initiativ de ønsker bistand til.  De har gjort seg godt synlig i sosiale medier – og sørget for positiv medieomtale i sin region ved flere anledninger, roser juryen i Bygger´n.

Årets Leverandør: Bygg1

For andre år på rad vant Bygg1 prisen for Årets Leverandør. Den deles ut til en samarbeidspartner som gjennom hele 2022 har styrket handelsopplevelsen i butikkene, og gjort Bygger’n til en enda bedre kjede.

– Bygg1 er kjent for gode produkter, stort varelager, kort leveringstid og konkurransedyktige priser. Men – det som virkelig skiller denne leverandøren fra mange av sine konkurrenter – er den gode servicen og en godt innarbeidet logistikk, sier juryen i sin begrunnelse.

– Denne leverandøren sørger for enkle leveranser til både varehus og byggeplass, ofte komplette leveranser, med tilbehør og tilleggsprodukter i tillegg til eget sortiment, heter det på Bygger´n Årskongress 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *