(Illustrasjonsfoto: Byggmesteren)

To dagers kurs i moderne trekonstruksjoner

– Målet med kurset i Trondheim er å belyse utfordringer med akustikk og finne en bedre løsning for hvordan vi kan bygge trebaserte etasjeskillere i fleretasjes bolighus, sier arrangørene.

Norsk Treteknisk Institutt, Oslotre, Forum for trekonstruksjoner, WoodWorks, Tekna og NITO ønsker velkommen til sitt to dagers kurs i moderne trekonstruksjoner. Kurset foregår på Clarion Hotel i Trondheim fra 11. til 12. januar 2023.

Program og påmelding finner du her.

Etasjeskillere i fleretasjes boligbygg

Tre og trekonstruksjoner inntar stadig nye domener. Det bygges høyt og bredt også smått, – med nye løsninger basert på ny kunnskap. Kursdagene er i januar tilbake som en fysisk samling i Trondheim..

Hovedtema for årets kursdager er etasjeskillere i fleretasjes boligbygg; Hva eksisterer av alternativer og hvor er potensialet for videre utvikling? Deltagerne fotfølger utviklingsprosjektene som vi så på i den digitale kursrekken (januar 2022), og serverer oppdatert kunnskap om det siste innen trebyggeri, tre og lyd og mekanisk forbindelser.

Som gjester i «Trebyen» vil deltagerne få mulighet til å selv se utvalgte byggeplasser i løpet av disse dagene (befaring på dag 1). Bransjen samles for kunnskapsutveksling, og utstillere viser det siste av produkter på markedet.

Gjør deg klar for to kursdager i Trondheim med fokus på det siste innen:

  • Treteknologi
  • Akustikk
  • Konstruksjon
  • Arkitektur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *