Heftig PRO+ kan stå lenge før det trengs et nytt strøk med maling. (Foto: Nordsveen Foto, Moelven)

Ferdigmalt kledning fra Moelven

Nyheten Heftig PRO+ er en grunnet og malt grankledning som kan stå i inntil 10 år før den trenger et nytt strøk.

– Nordmenn er verdensmestere i å pusse opp hjemmene sine, men vi merker også at mange ønsker å bruke tiden sin effektivt og er ute etter vedlikeholdsvennlige alternativer. Derfor har vi utviklet kledningen Heftig PRO+ som lar deg legge malerkosten på hylla i inntil 8 år – eller 10 år dersom håndverkeren din har gjennomført Heftig ambassadørprogram, sier kategorisjef for byggtre, Jostein Hauge Volden.

God gran og sterk grunning

Grana som brukes til kledningen er behandlet innendørs under optimale forhold, og med produkter fra Jotun blir treet ekstra slitesterkt.

– For oss er det viktig å ta vare på naturressursen vi lever av, og at den skal få lengst mulig liv som trevare. Derfor bruker vi Jotun Industri VISIR Grunning som gir dokumentert effekt mot råte og svertesopper. I dag er vi den eneste leverandøren som tilbyr dette som standardgrunning, sier Jostein.

På samme måte som grana i skogen står seg godt i all slags vær, gjør overflatebehandlingen at Heftig PRO+ tåler det tøffe, norske klimaet.

– Med to strøk Jotun Industri Drygolin Nordic Extreme, har kledningen Heftig PRO+ overlegen beskyttelse uansett vær. Malingen er Jotuns beste husmaling og har en ekstrem farge- og glansholdbarhet som gir en forlenget levetid, sier Jostein.

10 års garanti med Heftig-ambassadører

I sommer lanserte Moelven Heftig ambassadørprogram, der faglærte tømrere kan tilby 10 års garanti på kledningen Heftig PRO+ etter gjennomført kurs. Jostein har stor tro på konseptet og mener det vil gi en helt unik posisjon i markedet – her er de nemlig først ute.

– Kvaliteten på kledningen er god, den er enkel å montere og huset blir fint med en gang, sier Heftig-ambassadøren Morten Løsengen som har vært med på å kle opp det første huset med Heftig PRO+. (Foto: Fjeldberg Foto, Moelven)

 

– Dette er Moelvens beste grankledning, og med riktig montering er vi sikre på at den holder i minst 10 år. Derfor har vi utviklet et ambassadørprogram med dyktige tømrere i spissen, sier kategorisjef Jostein Hauge Volden i Moelven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *