Generalsekretær Morten Djupvik i NSSF og konsernsjef Hilde Kristoffersen i Kesko gratulerer hverandre med avtalen sammen med Kjell Vidar Dokken, Byggmakker, Emilie Nordskaar, NSSF, og Jørn-Are Bergh, Onninen.

Byggmakker går med skiskytterne for gull

Som en av skiskytternes største sponsorer i tre sesonger framover, tar Byggmakker og Onninen mål av seg til på bli like god støttespiller for skiskytterne som for håndverkere.

– Vi ser mange likheter mellom oss og skiskytterne. De er proffe, de har fokus på samhold og samarbeid, og er en familie, konstaterer administrerende direktør Hilde Kristoffersen i Kesko Norge. Konsernet eier Byggmakker og Onninen.

– På samme måte som smørerne og støtteapparatet er tidlig oppe og alltid til stede for utøverne, er Byggmakker og Onninen alltid der for håndverkere. Vi skal løfte fram støttefunksjonene i begge leirer, lover hun i en pressemelding.

– Dette er en samarbeidsavtale som styrker oss både internt og eksternt. Vi skal anerkjenne de flinke folkene vi har i Kesko-systemet, og denne avtalen gir oss noe å samle oss rundt, sier Kristoffersen.

Trygger sesongstarten

Avtalen mellom Kesko og NSSF blir en av de største avtalene for NSSF, og skaper viktig trygghet fram mot sesongstart, heter det i pressemeldingen.

­– Skiskytterfamilien ønsker Byggmakker og Onninen hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å bidra til at to solide merkevarer skal styrke sin posisjon ytterligere. Vi er stolte av å kunne få disse to selskapene med på laget, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Vokse med ENØK

Finske Kesko eier Byggmakker og Onninen som omsatte for henholdsvis 7,3 og 3 milliarder kroner i fjor. Energieffektivisering og smarte hus er ett av konsernets vekstområder nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *