25 varehus bytter sin logo og profil til Byggmakker. (Foto: Carlsen Fritzøe)

Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Carlsen Fritzøe blir en del av Byggmakker

Varehusene omprofileres til Byggmakker av eier Kesko som øker sin andel av landets byggevareutsalg.

Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe i juli 2020 og nå skal varehusene omprofileres.

Ny byggevarekjede

–Vår bransje er i enorm vekst for tiden, og vi skal utnytte momentet. Integrasjonen av Carlsen Fritzøe og Byggmakker-kjedene styrker vår posisjon i det norske markedet. Vi skaper en helt ny byggevarekjede som til sammen blir bedre sammen, under den kjente og kjære BM-logoen. Vi vil i tiden fremover fortsette å jobbe med og skape videre vekst både organisk og gjennom oppkjøp i Norge, sier administrerende direktør for Kesko i Norge, Hilde Kristoffersen, i en pressemelding.

Innen 24. mars skal de 25 varehusene ha byttet logo og profil til Byggmakker.

– Selv om folk snart ser en ny Byggmakker-logo på sitt gamle Carlsen Fritzøe-varehus kan de være trygge på at det meste kommer til å fortsette som før – de møter de samme flinke fagfolkene, får den samme servicen og logistikken, og finner det samme vareutvalget. Vi skal strekke oss mot å bli enda bedre og vi fortsetter å gjøre hverdagen enklere for kundene, sier administrerende direktør i Carlsen Fritzøe, Kjell-Vidar Dokken.

Det beste fra CF og det beste fra BM

– Carlsen Fritzøe har ikke blitt kjøpt opp av en stor eier som har et ønske om å bli kvitt en konkurrent av Byggmakker – BM og CF har sjelden eller aldri vært konkurrenter i de markedene vi har vært dominerende i, skriver Carlsen Fritzøe til sine proffkunder.

– Vi er kjøpt opp for å tilføre eierne kompetanse, dele erfaringer i å drive en effektiv byggevarehandel og for å skape en helt ny byggevarekjede som til sammen blir bedre enn summen av CF og BM. CF har markert seg fordi vi har utviklet gode og sterke rutiner til det beste for deg som er proffkunde – det skal vi fortsette med i den nye byggevarekjeden.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *