De tre linjene krysser i 90° vinkler, og danner kryss på vegger, tak og gulv. (Foto: Hultafors)

360 graders grønn krysslaser

Hultafors lanserer H3x360G som kan brukes sammen med selskapets mottaker når du skal måle eller markere linjer ved dårlig sikt eller over lengre avstander.

Den grønne krysslaseren med tre lasterstråler er velegnet for oppgaver som rørleggerarbeid, flislegging, tapetsering og for markering av referansepunkter i tak og gulv ved plassering av bjelkelag og vegger.

Sikre avstander og linjer

De tre linjene krysser i 90° vinkler, og danner kryss på vegger, tak og gulv. Gulv- og takkrysset danner en loddlinje slik at du enkelt kan måle på gulvet og kopiere målene til taket.

Hver linje kan slås på individuelt og kan låses under arbeidet. De skarpe grønne laserlinjene er enkle å se og kan brukes sammen med Hultafors-mottaker (RECG), noe som gjør det enda enklere å arbeide ved dårlig sikt og over lengre avstander.

For å spare batteri og fokusere kan de enkelte laserlinjene slås på/av og låses separat når man jobber med hellinger. Batteritiden er omtrent 8 timer når alle tre linjer er slått på. Rekkevidden er 30 meter, og med Hultafors mottaker opptil 80 meter.

Huset har beskyttelsesklasse IP 54 og er utstyrt med standard stativfester 1/4″ og 5/8″.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *