(Foto: Hultafors Group)

Mer svensk presisjon

Hultafors utvider sitt lasersortiment med fem kompakte produkter og tilbehør.

Noen av de store nyhetene er blant annet grønn laser samt en smart avstandsmåler med Bluetooth oppkobling.

To grønne og en rød laser

Flere og flere foretrekker grønn laser da denne er tydeligere og enklere å avlese, derfor introduserer vi nå to produkter med grønn laser. H360G som er en grønn krysslaser og viser en 360° horisontal linje og HXLG-S, en klassisk krysslaser, som nå også finnes med grønn laser samt roterbar base og Li-Ion batteri.

(Foto: Hultafors Group)

Utover de grønne laserne lanserer Hultafors også H3X360, en rød linjelaser som viser en horisontal 360° linje og to vertikale linjer.

– Vi er glade for å kunne tilby et enda bredere sortiment laservertøy til våre kunder. Både med introduksjon av grønne laser og med den røde linjelaseren som er til stor hjelp ved el-installasjoner eller legging av rør da den viser linjer i take, på gulvet og veggene, forteller sjef for produktutvikling i Hultafors, Per Eriksson.

Smart avstandsmåler

Lille Hultafors HDL20 er en kompakt avstandsmåler med bakgrunns belyst display. Den får plass i lommen og passer godt til mindre jobber hvor tilgangen er dårlig. HDL100 er en smart avstandsmåler med innebygd kamera med 2 eller 4X zoom for å kunne gjøre presise målinger opp til 100m.

(Foto: Hultafors Group)

– HDL100 er den mest teknisk avanserte avstandsmåleren i vårt sortiment. Den har et innebygd kamera med 2 eller 4x zoom for å kunne gjøre presise mål opp til 100m. Med Bluetooth-oppkobling til smarttelefon kan brukeren enkelt ta bilde for deretter plassere ut målepunktene og beregne volum, areal og lengde samt lagre målene direkte i en app, sier Per Eriksson.

Oppladbare Li-Ion batterier

For enda lengre driftstid finnes nå oppladbare Li-Ion batterier til flere av produktene i sortimentet. Batteriet gir full kraft og synlighet av laserlinjer helt til slutten av batteritiden. Li-Ionbatteriene har lav selvutladning og det finnes blant annet bil-lader for enkelt å lade i bil, skriver Hultafors.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *