Montér Stjørdal åpnet 30. september med bl.a. egen kjøkkenavdeling. Bak, f.v.: Leif Magnus Pettersen, Thor Erik Vinge-Granmo, Richard Aursø, Per Arne Hoff og Knut Ødegård. Foran, f.v.: Pia Holmen, Janniche Buland og Anna Hyldmo. (Foto: Stjørdals-Nytt)

Montér åpner i Stjørdal

Byggevarekjeden Montér styrker virksomheten overfor privatmarkedet ved Trondheim gjennom nyetablering i Stjørdal. Montér Stjørdal vil bli drevet av lokale eiere.

Med 15 milliarder kroner i årlig omsetning ligger Optimera i têt innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør i Norge blant annet gjennom kjedene Optimera Proff og Montér.

Vil vokse i Trøndelag

– I Trondheim og omegn står vi ekstra sterkt overfor proffmarkedet gjennom to Optimera Proffsenter. Montér Stjørdal ligger en kort kjøretur øst for Trondheims bygrense og vil bidra til å styrke Montér overfor privat- og proffmarkedet i regionen, sier direktør Sondre Opheim i Optimera Handel.

I regionen er Montér også på Klett rett sør for regionhovedstaden, samt i Brekstad og Grong.

Det nye byggevarehuset er en lokalt eid forhandler i Montér-kjeden. Kjeden har totalt 140 byggevarehus, hvorav Optimera eier rundt 100. Montér henvender seg også til proffmarkedet med hele Optimeras tjenestetilbud.

– Som del av Montér-kjeden får vi tilgang til et stort spekter av byggevarer i et konkurransedyktig prisleie. Byggevarehandel i dag handler både om dette og tilknyttede tjenester som bidrar til forenkling og effektivisering av byggingen. Det er en klar fordel for oss å være i Montér hvor vi får anledning til å tilby dette til kundene, sier daglig leder Per Arne Hoff i Montér Stjørdal.

Blant annet vil Montér Stjørdal kunne levere ferdige bygningselementer, takstoler og precut fra Optimera Byggsystemers anlegg i Meråker som åpnet 28. april i år. Vareutvalget til Montér går langt utover hva som vil være tilgjengelig lokalt, men kan bestilles hos Montér Stjørdal.

Hoff har bakgrunn som tømrer og fra vindus- og dørforhandler Tore Ligaard. Han har samlet erfarne medarbeidere fra byggevarebransjen til å drive det nye byggevarehuset.

Medarbeiderne vil motta kundene i en innebutikk på 1000 m2 som inkluderer egen Aubo-kjøkkenutstilling og i utebutikken på 1200 m2 under tak med mulighet for å kjøre inn for enkel opplasting. Et klimatisert listverksrom gir trygghet for at listverk kan hentes og monteres direkte fra byggevarehuset uten risiko for krymping, heter det i pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *