FEIN Multimaster er ett av 200 verktøy som kan bruke samme AmpShare-batteri.

Bruk samme batteri på 200 forskjellige verktøy

Med batterisystemet AmpShare går tre verktøyprodusenter sammen i en batteriallianse. Det betyr at 200 verktøy fra Bosch, Fein og Rothenberger kan bruke samme 18V batteri.

Det vil gi spart tid og ressurser, breiere 18V-sortiment og større fleksibilitet, heter det i en pressemelding fra Bosch.

Produsentene poengterer at det nye batterisystemet vil være mer miljøvennlig da det  trengs færre batterier og ladere.

Ledere i de tre produsentene som er sammen i AmpShare-alliansen.

En stor fordel for brukerne er at mer enn 80 millioner Bosch Professional-batteriene som har blitt kjøpt siden 2008 vil forbli kompatible. De kan fortsatt brukes med alle profesjonelle verktøy fra Bosch – og med alle verktøy i AmpShare-alliansen i framtida fordi den underliggende batteriteknologien fra Bosch fortsatt er «systemets hjerte».

I løpet av året kommer 100 nye verktøy til, halvparten av dem er nye Bosch Professional-verktøy, forteller Bosch i pressemeldingen.

 

Tre Fein Multimaster er med

FEINs Multimastere er en del av denne batterialliansen, forteller leverandøren i en pressemelding. Det betyr at brukere av FEIN Multimaster kan bruke eksisterende AmpShare 18V-batterier med Multimaster 500, 700 og 700 1.7 og fra en lang rekke verktøy fra de to andre produsentene.

 

Innebygd kjøling

FEIN forsikrer at batteriene gir høy effekt slik at verktøyene kan mestre selv tøffe jobber. De har Coolpack 2.0-teknologien som sies å forlenge batterienes levetid med 135 prosent sammenlignet med batterier uten integrert varmespredning. Med elektronisk cellebeskyttelse forhindres overbelastning, overoppheting og dyp utladning. En fordel for både brukeren og verktøyet, poengterer pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *