Konferansier Marion Ravn, teknisk sjef Snorre Bjørkum, markedsdirektør Benn Asgeir Båtvik og HR- og organisasjonssjef Vivi Fuhr Hjelde gratulerer Efrem Kahase i Norgeshus Stavset Bolig. (Foto: Norgeshus)

Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Efrem er Årets lærling i Norgeshus

– Efrem Kahse fra Norgeshus Stavset Bolig er allerede en allsidig og nytenkende tømrer, sier juryen om den ferske tømrersvennen fra Volda.

Kahse mottok prisen på Norgeshus kongressen 2022 og ble nok ganske overrasket ovet seier´n.

Les også: Norgeshus klar for tøffere og grønnere tider (+)

En allsidig tømrer

– Som alltid er det vanskelig å kåre en vinner blant tre av landets flinkeste tømrerlærlinger. I år var det veldig jevnt mellom de tre, sier HR- og organisasjonssjef Vivi Fuhr Hjelde som leder prisjuryen. Hun har intervjuet byggmestere, kollegaer og kunder i lærebedriftene Norgeshus Berntsen Byggservice, Norgeshus Stavset Bolig og Norgeshus Bergsam.

13. mai i år fikk Efrem Kahse «Meget godt bestått» på sin svenneprøve og svært gode tilbakemeldinger fra sensor. (Foto: Norgeshus Stavset Bolig)

– Jeg tror at juryen kåret Efrem til vinner på grunn av hans personlighet og faglige utførelse. Han er en trivelig fyr som er romslig og nytenkende. Det gjorde utslaget hos juryen, sier Hjelde til Byggmesteren.

– Efrem imponerer oss med sin tilpasningsdyktighet og fagkunnskaper. Han har i læretiden fått vært med på mye, og er allerede en allsidig tømrer. Han har god kjennskap til å bruke LEAN i arbeidshverdagen, noe som gjør han til en strukturert og effektiv arbeidstager, skriver fagjuryen i Norgeshus.

De to andre nominerte til prisen var Odd Inge Sørensen fra Norgeshus Berntsen Byggservice og Eivind Tanche-Larsen Knutsen fra Norgeshus Bergsam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *