God stemning når alle på konferansen samles til «familiebilde». (arkivfoto)

Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Norgeshus samler over 600 ansatte

Fredag og lørdag samler Norgeshus 600 tømrere, forhandlere og leverandører til konferanse på Gardermoen.

– Det er fantastisk å kunne samle så mange av våre ansatte til konferanse med påfyll av ny kunnskap, samtidig som vi skal feire den suksessen Norgeshus har hatt i det siste, sier administrerende direktør i Norgeshus AS Dag Runar Båtvik i en pressemelding.

 

Han lover deltakerne foredrag om prosjekter og løsninger kjeden har utviklet. Spesiell oppmerksomhet får «Norgeshusmetoden» som er kjedens opplegg for kontinuerlig forbedringer, kjent hos andre som Lean.

 

Fart og forbedring

En markant skikkelse i Formel 1, Mark Gallagher, kommer for å fortelle om hvordan de jobber målrettet med forbedring og effektivisering.

– Det er mange likhetstrekk mellom arbeidsmetoder i Formel 1 med den vi har i byggebransjen, mener Båtvik, og legger til: – Vi har begge små marginer som skiller mellom de beste, og for å hevde seg i toppen, må man hele tida tenke nytt og ligge i forkant av utviklingen.

 

Kårer beste lærling

Boligkjeden vil være «best på folk» og er opptatt av rekruttering. Som en av toppunktene i programmet på konferansen, blir det derfor kåring av kjedens beste lærling. Forhandlerne har meldt inn kandidater etter et sett av kriterier, og tre finalister har vært presentert på kjedens Facebook-sider før kåringen skal skje på konferansen.

 

Familiebildet med alle

Hvert fjerde år arrangerer kjeden konferanser som dette for forhandlere med ansatte og leverandører. Og før konferansen rundes av, er alle med på det stor familiebildet, dresset opp i synlighetstøy som på en byggeplass.

Les også: Magaplask og tøffe tak for Norgeshus-tømrere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *