(Foto: bytommerup)

Populær maling fases ut for miljøets skyld

Som en del av en omfattende grønn strategi, stanser Flügger produksjonen av den tradisjonsrike Flutex-malingen. Den blir erstattet av mer miljøvennlige serier med Svanemerking.

– Dette er den mest omfattende produktforbedringen i Flüggers historie – og også litt nervepirrende. Vi går inn og erstatter kundenes favorittmaling. Men over hele linjen går vi nå over til betydelig forbedrede og mer skånsomme versjoner av allerede eksisterende produkter, så vi forventer en god mottagelse, sier produktsjef Christian Bacman i en pressemelding.

De tre nye malingene er tiltenkt hver sine målgrupper: Flutex Pro den profesjonelle, den oppgraderte Dekso, til den kvalitetsbevisste perfeksjonisten og Perform til forbrukere. Den siste leveres i spann av 50 prosent resirkulert plast

Alle malingstypene tilfredsstiller Svanemerket. De to første malingene står for lavest mulig utslipp til inneklimaet, de tilfredsstiller M1-kravene, forsikrer produsenten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *