Maling rett fra nett til vegg

Glem nymalte vegger som ser helt annerledes ut enn du forestilte deg i butikken. Flügger satser på netthandel. Nå kan du bestille fargeprøver på nettet og få dem i postkassen dagen etter.

For å unngå frustrerende malingsbommerter, får du nå fargeprøvene rett hjem. I praksis fungerer det slik at du kan studere fargekartet på Flüggers nettsider, bestille prøver av de fargene du er nysgjerrige på og få disse rett i postkassen.

1200 farger

– I nettbutikken kan du bestille en pakke med tre små malingsposer og en liten pensel. Den passer i postkassen og leveres de aller fleste steder dagen etter. Dermed kan du male fargeprøven rett på veggen og få et klart inntrykk av hvordan det blir – før du står der med to åpne bøtter, ett strøk på veggen og lurer på hvorfor i all verden du valgte den fargen, sier Truls-Petter Rosenvinge.

Flügger farve er en farvehandelkjede med 510 butikker fordelt på Danmark, Sverige, Norge, Island og Polen. Netthandelen er allerede blitt populær i Danmark. Flüggers online fargekart har 1200 forskjellige farger, så behovet for å prøve seg fram er absolutt til stede.

Også tapet

Det kan du også gjøre dersom du vurderer å tapetsere. Flügger farve har i flere tiår solgt moderne designtapeter, og tilbyr også dette gjennom netthandelen. Her kan du bestille tapetprøver i A4-format som i likhet med malingsposene, kommer rett i postkassen.

– For den som sitter med oppussingsplaner, kan det være vanskelig å se for seg hvordan det helt konkret vil bli når det er ferdig. Særlig for par som kanskje ikke har helt de samme ønskene, vil det være til stor hjelp å kunne prøve seg fram med både tapet- og malingsprøver, sier Rosenvinge.

Kvinnene bestemmer?

Når du har bestemt deg, trenger du heller ikke dra i butikken for å drasse med deg malingsbøttene hjem. I nettbutikken kan du bestille malingen og få den levert på døren. I Danmark har Flügger farve erfart at særlig kvinner har satt pris på muligheten til både å kunne bestille fargeprøver og malingen rett fra nettet og hjem.

– 2 av 3 ordrer er fra kvinner. Så da stemmer det vel kanskje at det er de som reelt bestemmer i hjemmet, sier Rosenvinge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.