Kaya Markhus Skjold og Stein Otto Johannessen. (Foto: Byggmester Markhus)

Kaya er ny daglig leder i Byggmester Markhus

Kaya Markhus Skjold (28) er ansatt som ny daglig leder i Byggmester Markhus AS. Hun tar over etter Stein Otto Johannessen, som går over i ny stilling i selskapet.

De siste 10 årene er Markhus blitt en av landets ledende Byggmesterforretninger, samt en stor og lokal anerkjent totalentreprenør, skriver bedriften i en pressemelding. Selskapet omsatte i 2021 for cirka 375 millioner kroner (545 millioner i 2020), og er 125 ansatte.

– Full av engasjement og pågangsmot

Byggmester Stein Otto Johannesen sier dette om ny daglig leder:

– Det å lede en slik bedrift som vi er og av en slik størrelse, er givende, men også veldig krevende. Da jeg tiltrådte formelt for 10 år siden var min oppgave å ta bedriften videre. For meg har dette vært en enorm reise. Jeg er stolt over hvordan vi sammen har fått bygget opp bedriften, og at vi har fått samlet så mange flinke og kompetente folk som bedriften nå består av. Jeg vil ønske Kaya lykke til med rollen som daglig leder. Jeg gleder meg til å fortsette å jobbe med henne, og til å få en daglig leder full av engasjement og pågangsmot. Jeg har stor tro på at dette blir et lederskifte som tar bedriften videre, sier Johannesen.

– Hun er full av energi, kjenner bedriften godt og har også opparbeidet seg god kompetanse i de årene hun har jobbet her. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver i selskapet, og spesielt det å få jobbet mer med bygg-relaterte oppgaver, sier Johannessen.

Kaya Markhus Skjold har vært ansatt i Markhus i 6 år og kjenner bedriften godt. Det siste året har hun hatt stillingen som økonomisjef. Nå har hun tatt over som daglig leder i en virksomhet med høy kompetanse og stort potensiale.

– At en stor aktør i byggebransjen velger å satse på en ung kvinnelig leder syns jeg er fremoverlent, og jeg er både stolt og glad for å få muligheten til å lede Byggmester Markhus. Jeg ønsker å jobbe for at vi skal bygge videre på den gode kulturen som er bygget opp gjennom de 36 årene Byggmester Markhus har eksistert. Jeg er veldig glad for at Stein Otto skal fortsette i bedriften og at vi fortsatt kan bruke hans kompetanse fremover, samtidig som bedriften fortsatt kan nyte godt av hans gode kunderelasjoner og markedsinnsikt. Det blir en spennende tid fremover, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på min nye rolle, sier Markhus Skjold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.